مهندسی برق و الکترونیک - ارسال دما با HMTR
مهندسی برق و الکترونیک
دانلود کتاب،مقاله،جزوه،پروژه،پایان نامه و ....
63842178078770657173.png

63842178078770657173.png

63842178078770657173.png

63842178078770657173.png

مرتبه
تاریخ : دوشنبه 21 بهمن 1392

پروژه ارسال دما باماژول HMTR با استفاده از سنسور فرستنده و گیرنده HMTR یک داده که از دماسنج دریافت شده است به میکروی دوم ارسال و بر روی LCD نمایش داده میشود. جهت پردازش اطلاعات در فرستنده و گیرنده ،از ای سی AVR به شماره ATMEGA8 و زبان برنامه نویس آن بیسیک است و از نرم افزار بسکام جهت نوشتن برنامه ان استفاده شده است. امروزه ماژول های بیسیم مختلف وجود دارد که برد ارسالی اطلاعات در ان ها از ۵۰ متر تا چندین کیلومتر متغیر میباشد و ماژول HMTR در گروه برد ۵۰۰ متر قرار گرفته است که در فاصله وکیفیت ارسال اطلاعات ، بسته به شرایط مدار و کیفیت برد ان متفاوت بوده و حداقل برد ان ۹۰ متر در فضای ازاد میباشد.
نکات ضروروی در کار با ماژول HMTR:
    در حال ارسال ال ئی دی قرمز روشن میشود.
    در حال دریافت ال ئی دی سبز روشن میشود.
    ماژول نیاز به تنظیم ندارد.
    در حال عادی پایه enable به مثبت و config به زمین باشد.
    دقت کنید txd میکرو به rxd ماژول و rxd میکرو به txd ماژول وصل باشد.
    این ماژول ها در دو نوع ttl و rs232 می باشند. نوع ttl را به میکرو و نوع rs232 را به pc وصل کن.
    روش شناسایی این دو نوع از هم : مدل rs232 دارای یک آی سی 16 پایه اس ام دی می باشد که نوع ttl این آی سی را ندارد.
    هر دو ماژول در یک فرکانس و آنتن آنها هم در فرکانس خود ماژول باشد.
    بهتر است از کریستال خارجی با فرکانس 11.059200 مگا هرتز استفاده کنی.

در مدلهایی که به شکل زیر هستن و یه آیسی 16 پایه rs232 روی اونها نصب شده برای اتصال به میکرو به آیسی rs232 نیاز دارید ولی برای اتصال به کامپیوتر دیگه آیسی max نیازی نیست چون سطوح ولتاژِ در این مدل مخصوص کامپیوتر طراحی شده و شما برای اتصال به میکرو باید یه آیسی max استفاده کنید تا به حالت عادی برگرده :

اما در مدل دیگر که ttl میباشد هیچ تفاوتی با نمونه بالا ندارد و فقط  آی سی rs232 حذف شده و به دیتا به صورت TTL تبادل میشود که در این صورت براحتی میتوان به صورت مستقیم به میکرو وصل کرد ولی برای اتصال به کامپیوتر به max نیاز است:

 البته برای تبدیل به TTl در مدل اول که آیسی rs232 دارد لزومی ندارد یک مدار max232 اضافه کنید و فقط کافی است که پایه هایی که در عکس مشخص است را به طور افقی به هم لحیم کنید:

نکته بسیار مهم:حتماً فرکانس هر دو مدار را بر روی 8 مگاهرتز یا بالاتر تنظیم کنید زیرا در فایل پیوست شده 4 مگا هرتز بوده و باید به 8 تغییر داده شده و از نو با استفاده از بسکام کامپایل نمایید.ابته اگر از کریستال خارجی  با فرکانس 11.059200 مگا هرتز استفاده نمایید عملکرد بهتری خواهد داشت.برای تغییر فرکانس باید فیوز بیتها را تغییر دهید.
ویدئو و تصاویر این مطلب :

طبقه بندی: پروژه آنالوگ و دیجیتال،  پروژه های کارشناسی،  پایان نامه و پروژه،  برنامه نویسی،  میكروكنترل، 
برچسب ها: fza.ir،
دنبالک ها: زاگرس الکترونیک،
ارسال توسط علیرضا خیری
آرشیو مطالب
نظر سنجی
به مطالب وب من چه نمره ای میدین ؟

صفحات جانبی
پیوند های روزانه
خبرنامه ی ایمیلی
ابزار آنلاینر جهانی
اخبار فناوری